•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Unde gasesc canale TV Romanesti si Frantuzesti pe internet!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dupa ce pleci din tara iti vine pofta de TV romanesc, dar ai vrea si canale frantuzesti. Mai jos am cautat mai multe variante de canale romanesti si frantuzesti online, pe care le-am pus pe categorii:

 

LISTA CANALE TV ROMANIA

LISTA CANALE TV FRANTA

Lista va fi updatata pe parcurs.
 
Sursa: eFranta.ro
Citit 15266 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2012 13:08
Login pentru a posta comentarii
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top