Despre Noi

eFranta.ro - Portalul tau de informare in Franta

Istorie Proiect:

In anul 2011, paseam pentru prima data, pe un taram pe care nimeni nu putea sa mi-l explice; faceam cunostinta cu oameni pe care nu puteam sa ii inteleg; alergam dupa acea informatie care sa ma ajute sa supravietuiesc intr-un oras catalogat "cel mai vizitat din lume". Speram ca visele mele sa devina realitate acolo unde, mari reprezentanti ai culturii romanesti si-au gasit adevarata valoare; dar stiti cum e speranta moare ultima, dar moare intr-un final. Avand in vedere ca informatia e cheia succesului am zis sa trebuie sa incep de undeva, iar dupa numeroase cautari de informatii pe tot online-ul romanesc, am ajuns la concluzia ca nu exista un portal si pentru cei care vor sa afle informatiile corecte despre o tara atat de mare si plina de cultura si arta, ca Republica Franceza. Asa sa nascut ideea acestui proiect.

Proiectul a fost conceput pe data de 1.11.2011, prezent pe internet sub forma unui news blog, care practic a pregatit bazele noului portal. Am putut afla pana in prezent, comportamentul viitorului utilizator al site-ului, am cercetat necesitatile si dorintele cititorilor, am cautat cele mai bune categorii pentru a facilita afisarea informatiilor necesare, cu rapiditate.

Dupa ce am muncit timp de 3 luni, cu o echipa de 3 persoane, am reusit intr-un final sa va prezentam, ceea ce noi am denumit "Portalul tau de informare in Franta". Data oficiala a lansarii portalului a fost 6.02.2012, ora 00:00.oo sec.

Prezentare Portal eFranta.ro:

Va asteptam pe toti sa dati o mana de ajutor pentru a construi un loc, credem noi bine organizat, unde toti romanii care se afla pe teritoriul Frantei dar si cei care doresc sa emigreze in Franta, sa afle informatii utile din domeniile in care activeaza.

Portalul va aborda urmatoarele teme:
- Informatii utile pentru emigranti
- Stiri din Franta pentru Romani
- Evenimente Romanesti
- Cultura si Educare
- Integrarea in societatea Franceza
- Abordarea de discutii tematice grupate intr-un Forum
- Locuri de Munca recomandate Romanilor
- Anuturile pe care comunitatea eFranta.ro doreste sa le ofere
- Obiective turistice prezentate pe intelesul tuturor
- Localurile Romanesti de pe intreg teritoriul Frantei
- Asociatii, Fundatii si Organizatii Romanesti prezentate explicit
- Integrarea studentilor in centrele universitare

Si lista poate continua doar cu ajutorul vostru, a celor care considera ca un om informat este un pic mai educat.

Dupa cercetari ample ale internetului romanesc, nu am gasit site-ul care sa satisfaca toate necesitatile romanilor din Franta.

Am abordat numele de Portal in detrimentului cuvantului Site, deoarece am considerat ca un loc care va creste vertiginos de la o luna la alta trebuie sa aiba si o denumire pe masura.

Asteptam parerile voastre, sugestiile, reclamatiile, ideile inovatoare dar si potentiale parteneriate care sa ne consolideze primul loc in fata site-urilor de profil.

Echipa eFranta.ro
Va multumeste anticipat pentru interes.

Apasa Aici pentru a vedea datele de contact

Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top