Contact Us

 

Dacă sunteţi reprezentantul unei companii româneşti sau a unei asociaţii româneşti din Franţa, nu ezitaţi să ne trimiteţi o prezentare şi câteva poze pe adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pentru a vă adăuga in categoria dedicată vouă. Venim in sprijinul vostru pentru a vă ajuta cu o promvoare vizibilă şi in comunitatea românescă din Franţa.

 

Pentru sugestii şi reclamaţii puteţi folosi rubrica din Forum.

 

Echipa eFranta.ro va multumeste pentru interesul acordat, iar daca doriti, ne puteti contacta in toate formele afisate mai jos.

 

adresa-scrie-efranta.ro-20  Adresa: 75014, Paris, Franta
logo-efranta-20  Website: http://www.eFranta.ro/
Blog: http://efranta.blog.com/
mail-efranta.ro20  Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook-20-efranta.ro  Facebook Group:   eFranta.ro
Facebook Page: eFranta.ro Page
linkedin-20-efranta.ro Linkedin Group: eFranta.ro
twitter-20-efranta.ro  Twitter: eFranta_ro
youtube-efranta.ro Youtube: eFrantaRO
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top