Vineri, 05 Martie 2021 13:02

Christian Duta - AVOCAT Expert Drept Comercial și Dreptul muncii in Franța Recomandat

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Barreau : Paris

4 rue Michel CHASLES, 75012

Téléphone : +33 695 03 71 78 - Mail: avocat{@}duta.fr
Site: www.duta.fr

Maître Christian DUTA, sunt Avocat român în Paris și vă pot reprezenta în dreptul familiei, dreptul public, dreptul imobiliar, dreptul penal, precum și dreptul străinilor și al naționalității.

Maître Christian DUTA vă pot sfătui în dreptul familiei dacă, cazul dvs. privește separarea, divorțul, filiația sau autoritatea părintească.

În dreptul public, mă ocup de litigii legate de dreptul administrativ, de exemplu pentru orice contestație împotriva unui act administrativ. De asemenea, mă ocup de apărarea funcționarilor publici în fața instanței administrative în caz de transfer, concediere etc.

În plus, în dreptul imobiliar, Maître Christian DUTA este competent în chestiuni legate de coproprietate, litigii de vecinătate și contracte pentru vânzarea sau închirierea clădirilor.

În domeniul dreptului penal, vă pot ajuta dacă faceți obiectul unei urmăriri penale, fie pentru o contravenție, fie pentru o infracțiune. Vă putem apăra în toate etapele procedurii în fața instanțelor penale.

În cele din urmă, Maître Christian DUTA vă sprijină în dreptul străinilor și al naționalității, în special pentru a obține cetățenia franceză, dar și pentru imigrație, azil, permis de ședere sau cereri de regularizare.

Pentru mai multe informații sau pentru a face o programare, vă invităm să mă contactați direct prin e-mail.

 

 

Citit 4488 ori Ultima modificare Marți, 18 Mai 2021 11:13
Mai multe din această categorie: « Iuliana Babei - AVOCAT Moldo-Român PARIS
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top