Joi, 10 Iulie 2014 02:09

Drahenbertg Svetlana - Avocat Bucuresti/Romania

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Barreau : Bucuresti/Romania
Site: www.drahenberg.ro
Téléphone : +40.728.23.23.23 - Mail: avocat[@]drahenberg.ro

Cabinetul de Avocat DRAHENBERG SVETLANA este inregistrat si autorizat de Baroul Bucuresti din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Are ca titular pe avocat Svetlana Drahenberg, avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din luna aprilie 2005.

Oferim in cabinetul nostru urmatoarele Servicii:

Drept Civil
Drept Comercial
Registrul Comertului
Dreptul Muncii
Dreptul Familiei
Proprietate Intelectuala
Atestare documente

Oferim clientilor nostri, persoane fizice si juridice romane si straine, consultanta si asistenta juridica complexa in domeniul dreptului comercial, civil, muncii, familiei, administrativ si in domeniul dreptului financiar si fiscal. Asiguram reprezentare in fata instantelor de judecata, si a altor autoritati ale administratiei publice.

Site: http://www.drahenberg.ro/

 

Citit 4383 ori Ultima modificare Vineri, 28 Mai 2021 14:54
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top