Joi, 07 Mai 2015 22:58

Marie Severin-Le Fourn - Avocat Român in Franța

Evaluaţi acest articol
(53 voturi)

Barreau : PARIS - Nantes
19 Bd. de Grenelle - 75015 Paris
Téléphone : 0670513837- Site: www.lexvocatis.com

 Maître SEVERIN LE FOURN este avocata românca fondatoare a cabinetului de avocat LEXVOCATIS,  

site web:www.lexvocatis.com.

Mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook Page: https://www.facebook.com/Cabinet-Davocat-Lexvocatis-1654121781475894/

Cabinetul pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de competente juridice în drept, de exemplu, si nu numai, în dreptul afacerilor, în dreptul muncii etc..Competentele lingvistige ale cabinetului faciliteaza relatiile cu clientii Români în Franta si în strainatate.

Cabinetul da sfaturi juridice Românilor din Franta în limba Româna si ia în considerare specificitatile culturale românesti.

Cabinetul însoteste printre altele, societatile, investitorii persoane fizice sau morale, profesiunile liberale, cu sfaturi juridice si îi apara în fata instantelor judecatoresti în caz de litigii.

Cabinetul ofera clientilor sai solutii adaptate activitatilor lor, de maniera personalizata, luînd în considerare imperativele fiecarii situatii. Sensibil la necesitatea de a fi în faza cu domeniul de activitate al clientilor si cu ritmul lor de a concretiza proiectele, cabinetul încearca sa se adapteze propunînd solutii juridice rapide adecvate.

Cabinetul asista clientii cu sfaturi juridice necessare cu ocazia crearii societatilor, pe parcursul dezvoltarii sau modificarii formelor juridice existente, precum si în cadrul cedarii actiunilor diversilor investitori. Aceste prestatii juridice sunt completate cu o consultanta judirica adaptata Clientilor în relatiile lor cu diferitii actori economoci, parteneri, clienti, furnizori, prestatari de servicii.

Profesionalism, reactivitate, sfat juridic personalizat sunt deviza cabinetului.

 

Citit 14733 ori Ultima modificare Marți, 05 Iunie 2018 14:32
Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top