•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Ce operator de telefonie gasest in Franta?

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

In Franta, sunt ca si in Romania, cateva firme importate care ofera servicii de telefonie printre cele mai importante fiind:

Orange.fr

SFR.fr

Bouygues Telecom

 

Mai exista si altii, dar care folosesc ca operatori de baza, cei prezentati mai sus.

Diferenta dintre acesti 3 operatori nu prea exista, nici la abonamente, nici la telefoane.

Daca alegi o cartela Prepay, care poate fi cumparata de la toti Distribuitorii de telefoane dar si de la magazinele de tutun, care se afla la fiecare intersectie importanta. Va trebui sa stiti ca vi se va cere buletinul cat si o suma de bani care nu o veti regasi pe cartele, ca in romania. Taxa de sim variaza intre 5Euro si 15Euro si trebuie luat in calcul, ca in fiecare luna trebuie sa va incarcati cartela cu minim 15Euro, daca doriti sa folositi toata luna acel numar de telefon, daca nu, dupa 6 luni sau un an, cartela fa vi dezactivata.

Citit 17261 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2012 12:47
Mai multe din această categorie: Cum imi gasesc un loc de munca in Franta? »
Login pentru a posta comentarii
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top