Joi, 19 Iunie 2014 11:36

Concert de muzică clasică la Ambasada Romaniei din Paris, Vineri 20 iunie 2014

Concert caritativ de muzică clasică, vineri 20 iunie 2014, orele 19:30

 

Vineri 20 iunie 2014 la orele 19:30, în Sala Bizantină a Palatului Béhague (Ambasada României la Paris – 123, rue Saint-Dominique, 75007) va avea loc un concert caritativ de muzică clasică.

Organizat de Mitropolia Europei Occidentale și Meridionale și Asociația Culturală ACERF, concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea primului centru educativ bilingv româno-francez din Paris, centrul « Sfântul Nicolae ».

Programul cuprinde lieduri şi lucrări pentru pian şi vioară de RSchumann, F. Schubert, R. Strauss, J.S. Bach, E. Ysaÿe, B. Bartok, C. Porumbescu în interpretarea soliștilor : Ruxandra Cioranu (soprană), Ionel Streba (pian), Radu Bițică (vioară).

Suma minimă a unei donații este de 10 .

Prezentare asociatie gasiti aici:
http://www.efranta.ro/plec-in-franta-emigrez/item/1720-acerf-asociatia-culturala-educativa-franco-romana

 

Concert caritatif de musique classique, le vendredi 20 juin 2014 à 19h30

La Métropole Orthodoxe Roumaine d’Europe Occidentale et Méridionale et l’Association ACERF vous invitent le vendredi 20 juin 2014 à 19h30 au concert caritatif de musique classique qui aura lieu dans la Salle Byzantine du Palais de Béhague (Ambassade de Roumanie à Paris – 123, rue Saint-Dominique, 75007).

Le concert a comme but la collecte de fonds pour soutenir le premier centre éducatif bilingue français-roumain, le centre "Saint Nicolas".

Ruxandra Cioranu (soprano), Ionel Streba (piano) et Radu Bițică (violon) interpréteront des lieder et des œuvres pour piano et violon de RSchumann, F. Schubert, R. Strauss, J.S. Bach, E. Ysaÿe, B. Bartok et C. Porumbescu.

La somme minimale d’un don est de 10 €.

Citit 2134 ori Ultima modificare Luni, 23 Iunie 2014 21:30

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top