Sâmbătă, 22 Martie 2014 02:42

Directii profesionale de viitor in marketing si IT - Conferinta in Paris

Asociatia GRASP Franta va invita pe data de 30 Martie 2014, in Paris la o conferinta Business despre Marketing. Multe idei noi vor rezulta dupa aceasta conferinta si va asteapta in numar cat mai mare.

 

Bianca ROATIS

Absolventa a programului MBA HEC Paris, Bianca fondeaza in 2011 cabinetul de consultanta Fabricby’s specializat in Gestiunea Relatiei cu Clientii si Eficacitate Comerciala. Intre clientii cabinetului se afla companii multinationale : Saint-Gobain, Point P, PMU.

De mai bine de 8 ani, Bianca dezvolta proiecte de consultanta in Europa, India, China, Brazilia si Statele Unite pentru a acompania intreprinderile in crearea de leadership competitiv si de noi Business Models cu ajutorul IT.

In paralel cu activitatea sa de consultanta, Bianca e Profesor la Reims Business School in Studii de Piata (Market research), curs specilizat in metodele si aplicatiile IT de analiza a informatiei.

Deviza sa fiind « Place for Ideas, Decisions, Implementation », Bianca e pasionata de antreprenoriat si inovatie.

Dintre subiectele prezentarii:

1. care sunt challenge-urile marketing-ului?/ cum trateaza marketing-ul aceste challenge-urile? / care sunt limitele solutiilor existente ?

2. noile tehnologii care schimba maniera in care marketing-ul trateaza relatia cu clientii (achizitia, fidelizarea, promovarea marcii)

3. cum aceste tehnologii si schimbari in comportamentul clientilor schimba relatia Marketing IT (prezentare evolutie)

4. care sunt oportunitatile existente: meserii noi, comptetente necesare

Inscrieri pe mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mai multe info pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/420626808081391/

 

Citit 2567 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Aprilie 2014 05:01

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top