Joi, 09 Mai 2013 18:31

Concert Krypton Unplugged la Paris - 18 Mai 2013

Concertul extraordinar “Krypton Unplugged” la Paris, organizat cu ocazia zilei Europei de Tous pour l’Europe si RoArt, partener Media eFRANTA.ro. Evenimentul va avea loc pe 18 Mai 2013, la ora 19:30, la "MAS PARIS" - 75013 PARIS

Echipa eFRANTA.ro va fi prezenta pe data de 18 Mai 2013 in cadrul concertului Krypton Unplugged de la Paris, unde vom avea ocazia sa ne intalnim cu membrii si sustinatorii nostri. Vino la concert cu prietenii, printeaza sau scrie pe o foaie alba "Sustin eFRANTA.ro si deseneaza Logo-ul nostru" vino cu ea la concert si poti pleca acasa prin tragere la sorti cu CD-ul trupei Krypton Unplugged, cu autograf. 

Mesaj din partea organizatorilor:

"Joi, pe 16 mai votam Romania in a doua semifinala!
Sambata , pe 18 mai vino sa sustii cultura la MAS Evenimential, 10 rue Des Terres au Curé - 75013 PARIS langa Métro 14: Olympiades
- Incepand cu ora 19.30 concert Krypton Unpluged
- Intre orele 21.00 si 23.30 in cadrul unui coktail organizat cu sprijinul Delices de Carpates sustinem impreuna Moldova si Romania in finala Eurovison retransmisa live prin intermediul TVR1 prezenti in sala.
Pentru toti cei care vin insotiti de baloane tricolore si sunt pregatiti cu mesaje sa sustina Moldova si Romania, Asociatia Tous pour l’Europe le ofera o reducere de 5 euro din pretul biletului pentru cele doua evenimente. (Pretul biletului fara reducere 20 euro).
Informatii la 06.60.76.43.59 / 06.06.59.99.63" - Asociatia Tous pour l’Europe

 

Ce trebuie sa fac, sa sustin Proiectul eFRANTA.ro?

Invitati prietenii la Concert sa ne sustina;
Cumpara bilete pana pe data de 17 Mai 2013 cu specificare la cumparare "Sustinere Proiect eFRANTA.ro" (sa va treaca pe lista de sustinatori).

Printeaza sau scrie pe o foaie alba "Sustin eFRANTA.ro si deseneaza Logo-ul nostru" vino cu ea la concert si poti pleca acasa prin tragere la sorti cu CD-ul trupei Krypton Unplugged, cu autograf dar si cu fotografia celui mai mare grup de la eveniment.

Daca sustinem multi proiectul eFranta.ro?

Fotografia grupului castigator impreuna cu artistii va fi expusa in format A0 in cadrul lansarii noului album Krypton la Bucuresti pe 23 mai 2013;
Fotografia va fi punct de referinta a concertului de la Paris in comunicatele de presa si interviurile post eveniment ale trupei Krypton;
Grupului castigator i se va inmana o diploma de sustinere a culturii romanesti;

Care este scopul evenimentului?

Promovarea Culturii Romanesti in Europa.

In cadrul proiectului international "O parte din noi - Europa sustine cultura romaneasca!" va fi un concurs intre publicul participant la concertul Krypton din Franta, Belgia si Luxemburg ! Tara cu cei mai multi participanti urmand a fi gazda proiectelor culturale romanesti viitoare, finantate prin proiectul cu acelasi nume.

Parteneri: RoArt si www.touspoureurope.com
Parteneri media : TVR, RFI, Radio Romania cultural. Radio Pro-Diaspora, Art4 Production, Radio România Actualitati, Radio România Cultural, Radio 3 Net, www.eFRANTA.ro
Parteneri Associativi: www.eFRANTA.ro (Victor din Paris), Jeunes Moldave (Doina Guzun), Union Interculturelle (Liliana Rosca), Lsrs Franta (Alexandru Urdas ) , Grasp Paris (Liliana Cucer), Iesiri in Paris (Ciprian Oancia).

Informatii Utile:

Organizator: Tous pour l’Europe si RoArt
Eveniment: Krypton Unplogged Turul Europei - Paris
Adresa: "MAS PARIS" - 10/18 rue Des Terres au Curé – 75013 PARIS
Métro: M14 Olympiades / M7 Porte d’Ivry
Tram: T3 Porte d’Ivry
Bus: 62 château des rentiers / 64 Patay – Tolbiac
Ora/Data Eveniment: 19:30 / 18 Mai 2013
Pret Bilete: 20Euro/Pers, sau bilete VIP 25Euro/Pers.
Cod Refernita pt bilete: "Site eFranta.ro"

Vanzare Bilete Online: http://ro.krypton.oancia.com/
Nr. Rezarvari si vanzare bilete: +33.606.59.99.63 Tatiana Coman
Mail Rezervari: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. '; document.write(''); document.write(addy_text91257); document.write('<\/a>'); //-->\n This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Vizualizare hartă mărită

 


 

-


-


 

Citit 7155 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 14:13

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top