Marion Bartoli spune adio tenisului, după eşecul în faţa Simonei Halep

Marion Bartoli (Foto: Reuters/Stefan Wermuth)

Câştigătoarea de la Wimbledon, Marion Bartoli (7 WTA), şi-a anunţat retragerea din tenisul profesionist. Anunţul a venit după ce franţuzoaica a fost învinsă de Simona Halep (25 WTA), în turul doi la Cincinnati.

 

"A fost ultimul meci al carierei mele. Îmi cer scuze! Este timpul să mă retrag şi să-mi închei cariera", declară jucătoarea franceză de tenis, în vârstă de 28 de ani, după înfrângerea suferită în faţa Simonei Halep.

Jucătoarea română a reuşit să producă surpriza turneului de la Cincinnati, învingând-o pe cea care s-a impus la Wimbledon, de altfel o jucătoare din top 10 mondial. Simona Halep a câştigat meciul cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1. Partida a durat o oră şi 43 de minute.

Simona Halep va juca mai departe cu australianca Samantha Stosur, locul 11 WTA.

Citeste si alte articole pe:  http://www.rfi.ro/articol-stiri-sport-43462-marion-bartoli-spune-adio-tenisului-esecul-fata-simonei-halep

Citit 3491 ori
Login pentru a posta comentarii
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top