Cinci bărbaţi care plănuiau să trimită în Franţa echipamente de skimming, arestaţi

Cinci barbati care intentionau sa trimita în Franta echipamente de skimming au fost arestati preventiv miercuri, dupa ce au fost ridicati de politistii specializati în combaterea crimei organizate si de procurorii DIICOT, informeaza Politia Româna. Potrivit sursei citate, cei cinci formau un grup infractional care a fost...

Cinci bărbaţi care intenţionau să trimită în Franţa echipamente de skimming au fost arestaţi preventiv miercuri, după ce au fost ridicaţi de poliţiştii specializaţi în combaterea crimei organizate şi de procurorii DIICOT, informează Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, cei cinci formau un grup infracţional care a fost anihilat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice, sub coordonarea DIICOT Craiova şi cu sprijinul poliţiştilor bucureşteni şi de la IPJ Dolj.

Miercuri, în Bucureşti, au fost prinşi în flagrant Marian B. şi Florentin A., ambii de 34 de ani, care, spun poliţiştii, urmau să plece în Franţa cu autocarul, pentru a monta aparatură de skimming pe bancomate, în vederea clonării de carduri. Aceştia aveau aparatura în bagaje, ascunsă printre haine.

Imediat după prinderea celor doi bărbaţi, poliţiştii au făcut patru percheziţii în Bucureşti şi trei la Craiova, în urma cărora au mai fost ridicaţi Leonard O., din Bucureşti, în vârstă de 31 de ani, şi Sorin Ţ. şi Alexandru Ionuţ T., în vârstă de 32 de ani, din Craiova.

Tot în urma percheziţiilor, au fost ridicate opt "guri" de bancomat, circuite electronice, componente artizanale, minicamere video disimulate, încărcătoare adaptate artizanal, un laptop, trei hard-disk-uri, 267 de CD-uri, opt telefoane mobile, 19 cartele SIM, cinci carduri cu bandă magnetică şi patru carduri de memorie.

Acţiunea de anihilare a grupării a fost realizată cu suportul tehnic al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă din Ministerul Afacerilor Interne. (Mediafax)

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/cinci-barbati-care-planuiau-sa-trimita-in-franta-echipamente-de-skimming-arestati--8041.html

Citit 3448 ori
Login pentru a posta comentarii
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top