Descentralizarea, varianta franceză

Descentralizarea, varianta franceză

La iniţiativa ambasadei României de la Paris a avut loc joi în capitala Franţei un seminar dedicat cooperării descentralizate franco-române. La întâlnirea găzduită de prefectura Parisului şi a regiunii sale au luat parte printre alţii Marylise Lebranchu, ministrul francez al reformei statului, descentralizării...

Mercedes Bresso, vicepreşedinta Comitetului Regiunilor de la Bruxelles şi Liviu Dragnea, vicepremierul României si ministrul dezvoltării durabile şi al Administratiei Publice.

Seminarul interguvernamental initiat de Bogdan Mazuru, ambasadorul României la Paris, s-a bucurat de un succes neaspteptat atât din partea oaspetilor francezi cât si din partea celor veniti din România. Franta era reprezentată printre altii de Michel Delebarre, fost ministru de stat, actualmente senator si presedinte al influentei asociatii a comunitătilor urbane din Franta în timp ce din România au venit de exemplu preşedinţii Consiliilor Judeţene din Tulcea, Constanta, Bacău si Suceava.
Tema seminarului: descentralizarea, mai exact cooperarea franco-română în acest dosar.

Vasile Damian

Ascultă Download

Citeste si alte articole pe:  http://www.rfi.ro/articol/asculta-rfi-ro/descentralizarea-varianta-franceza

Citit 4822 ori
Login pentru a posta comentarii
Facebook
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top