Cea mai mare bancă din Franţa, retrogradată

Sistemul bancar din Franţa suferă. Agenţia de rating Standard and Poor's a retrogradat cu o treaptă ratingul BNP Paribas, cea mai mare bancă franceză.

Iar pe termen lung, perspectivele analiştilor sunt negative. În viziunea experţilor, riscul financiar din zona euro a crescut în ultima perioadă, iar băncile sunt mult mai expuse. Mai mult, sectorul imobiliar din Hexagon este în declin, iar preţul caselor ar putea scădea cu 10-15% în următorii doi-trei ani. S&P a reconfirmat însă ratingurile pentru Societe Generale şi Credit Agricole.

Sectorul bancar din Franţa a depus eforturi considerabile în ultim vreme şi a făcut curăţenie în bilanţuri, iar analiştii au observat o creştere a concurenţei pe piaţa internă. Unele bănci şi-au limitat activităţile de investiţii şi s-au concentrat mai mult pe servicii pentru persoane fizice.

Citeste tot articolul:  http://moneyro.feedsportal.com/c/32533/f/533526/s/24e6e298/l/0L0Smoney0Bro0Ccea0Emai0Emare0Ebanca0Edin0Efranta0E0Eretrogradata0I12317320Bhtml/story01.htm

Citit 4088 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top