Motociclete BMW pentru politistii si jandarmii francezi

In decurs de trei ani, BMW va furniza sute de motociclete produse la Berlin. Este vorba de modelul R 1200 RT, special adaptat. Motocicletele BMW revin in Franta. Firma bavareza a anuntat ca va furniza politiei, serviciului vamal, jandarmeriei si...

In decurs de trei ani, BMW va furniza sute de motociclete produse la Berlin. Este vorba de modelul R 1200 RT, special adaptat.

Motocicletele BMW revin in Franta. Firma bavareza a anuntat ca va furniza politiei, serviciului vamal, jandarmeriei si escortelor, motoare puternice, de peste 1000 centrimetri cubi, BMW R 1200 RT, special adaptate. Contractul vizeaza „mai multe sute de unitati”.

Este prima comanda castigata de BMW in ultimii ani. Incepand cu anii 1950 si pana in 2000, BMW a fost unul dintre principalii furniztori de motociclete pentru politia si jandarmeria franceze. Japonezul Yamaha, furnizor oficial de mai multi ani de zile, va livra, la randul sau, administratiei franceze, motoare cu un cilindru mai slab.

BMW Motorrad a fost, potrivit cotidianului La Tribune, unul dintre primii constructori de motoare special adaptate nevoilor administratiilor din toata lumea. Totul a inceput in 1928, cu R 24. Motoarele destinate Frantei vor fi produse la Berlin, uzina dispunand, de asemenea, de o intreprindere la Manaus, in Brazilia. BMW vinde peste 100.000 de mtoare pe an.

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_85846/motociclete-bmw-pentru-politistii-si-jandarmii-francezi.html

Citit 2260 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top