Dominique Strauss-Kahn a infiintat o firma de consultanta in afaceri

Fostul sef al FMI Dominique Strauss-Kahn (foto), care a demisionat in 2011 de la conducerea institutiei pentru a se apara de acuzatii de agresiune sexuala impotriva unei cameriste a unui hotel din Manhattan, a infiintat o firma de consultanta in incercarea de a-si reconstrui cariera. Justitia a renuntat ulterior la...

Justitia a renuntat ulterior la cazul de agresiune sexuala impotriva Dominique Strauss-Kahn, cunoscut in Franta ca DSK, iar presupusa victima a declansat un proces civil impotriva acestuia. Intr-un caz separat, procurorii din Franta au renuntat, la 2 octombrie, la o ancheta in baza unor acuzatii ca Strauss-Kahn si alte persoane au violat o prostituata in Washington in 2010.

Potrivit unui document de la tribunalul comercial din Paris, Strauss-Kahn a inregistrat firma Parnasse pentru a oferi consultanta in afaceri, informeaza Mediafax.

Strauss-Kahn a fost arestat anul trecut la New York sub acuzatii ca ar fi agresat sexual o camerista. Procurorii SUA au renuntat la caz din cauza unor ingrijorari privind credibilitatea acuzatoarei.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/dominique-strauss-kahn-a-infiintat-o-firma-de-consultanta-in-afaceri-81636

Citit 2140 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top