Targuri de locuri de munca in domeniul medical

Sute de oferte de locuri de munca pentru medici si asistenti medicali in tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia si Danemarca vor fi prezentate in perioada 29 septembrie-10 octombrie in Bucuresti si in alte sapte judete, salariile oferite putand depasi 5.000 de euro....

Sute de oferte de locuri de munca pentru medici si asistenti medicali in tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia si Danemarca vor fi prezentate in perioada 29 septembrie-10 octombrie in Bucuresti si in alte sapte judete, salariile oferite putand depasi 5.000 de euro.

Pe langa oferta de locuri de munca, participantilor le sunt pregatite si seminarii gratuite, inregistrare de Video CV-uri si postarea lor pe cea mai mare platforma de locuri de munca din domeniul medical, dar si consultanta directa de la recrutori.

Cea de-a 12-a editie a MedPharm Careers, cel mai mare targ de locuri de munca din Europa in domeniul medical si farmaceutic, aduce pentru medicii si asistentii medicali romani locuri de munca in Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca si in alte tari.

Targul de locuri de munca va fi organizat in Bucuresti si in orasele Sibiu, Brasov, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare si Timisoara.

In cadrul targului de toamna, vor fi organizate si seminarii de limbi straine pentru cunoasterea terminologiei medicale si pentru sfaturi practice pentru adaptarea la munca in strainatate.

In cadrul targului va fi prezent un stand unde echipa MedPharm Careers va pune la dispozitie aparatura necesara pentru inregistrarea CV-urilor video, care vor fi incarcate pe cea mai mare platforma de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

Targurile de locuri de munca vor fi organizate in: Bucuresti, la Ramada Majestic Hotel (29 septembrie), Brasov, la Hotel Ambient (30 septembrie), Sibiu, Hotel Ramada (1 octombrie), Targu Mures, la grand Hotel (2 octombrie), Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome (2 octombrie), Oradea, la Hotel Ramada (3 octombrie), Baia Mare, la Hotel Mara (9 octombrie) si Timisoara, la Hotel Timisoara (10 octombrie).

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/locuri-de-munca/targ-joburi/targuri-de-locuri-de-munca-in-domeniul-medical-1190616

Citit 2498 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top