iPhone 5 va fi la raft din 21 septembrie in Franta

iPhone 5, cel mai recent smartphone Apple, lansat de companie miercuri, va fi comercializat incepand cu data de 21 septembrie, mai intai pe pietele din in Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Australia, Japonia, Hong Kong si Singapore....


iPhone 5 va fi disponbil in trei variante: de 16, 32 si 64 GB, la 199, 299 si respectiv 399 de dolari.

Precomenzile pentru iPhone 5 vor incepe din data de 14 septembrie.

Din data de 28 decembrie, iPhone 5 va fi disponibil si in alte tari, peste 100, in reteaua a 240 de operatori de telefonie mobila.

Potrivit zvonurilor din piata, iPhone 5 va fi disponibil in Romania incepand cu luna octombrie, in retelele operatorilor Vodafone, Orange si Cosmote. Telefonul nu va putea fi folosit in vreo retea 4G in Romania, pentru simplul motiv ca aceasta nu exista inca.

Specialistii au estimat vanzari record pentru iPhone 5, de pana la 10 milioane de unitati pana la sfarsitul acestei luni, iar actiunile Apple au crescut pe bursa pana la 676,9 dolari.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/apple/iphone/iphone-5-va-fi-la-raft-din-21-septembrie-cand-vine-in-romania-1190140

Citit 2243 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top