Franta nu renunta la taxa de 75% pe veniturile mari

Guvernul socialist condus de Francois Hollande nu intentioneaza sa renunte la aplicarea taxei de 75% pe veniturile mari, cautand totusi o solutie care sa nu dauneze imaginii sale.

Guvernul socialist condus de Francois Hollande nu intentioneaza sa renunte la aplicarea taxei de 75% pe veniturile mari, cautand totusi o solutie care sa nu dauneze imaginii sale.

Oficialii francezi au afirmat, in ceea ce priveste zvonurile conform carora taxa va fi redusa la 67% ori ca va fi aplicata doar veniturilor de peste 2 milioane de euro, ca nicio decizie nu a fost luata, arata Financial Times.

Au confirmat insa ca exista multe scenarii in discutie, privind modul in care taxa va fi pusa in vigoare, incepand cu 2013.

"Taxa de 75% pe veniturile mari va fi aplicata", a spus un oficial al guvernului francez.

Francois Hollande a castigat alegerile prezidentiale din Franta in fata lui Nicolas Sarkozy si cu ajutorul acestei propuneri, care s-a dovedit a fi extrem de populara printre francezi.

Totusi, desi populatia este incantata de aceasta taxa, mediul de afaceri de la Paris exercita presiuni pentru limitarea ei, temandu-se de un exod al investitorilor si managerilor dispusi sa vina in Franta.

Ministrul francez de Finante, Pierre Moscovici, a declarat ca taxa va fi introdusa intr-un mod inteligent, prin care se va evita plecarea celor cu venituri mari si care vor fi afectati de aceasta.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/taxa/taxe-locale/franta-nu-renunta-la-taxa-de-75-la-suta-pe-veniturile-mari-1188805

Citit 2341 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top