McDonalds testeaza plata printr-o aplicatie de mobil

Lantul de restaurante fast-food McDonald's testeaza in Franta un sistem de plati cu ajutorul unei aplicatii de pe telefonul mobil, via PayPal....

Daca sistemul se va dovedi eficient, ar putea fi extins in toate cele 33.500 de restaurante de pe mapamond.

Desi testat deocamdata la scara mica, in 30 de restaurante, sistemul e bine pus la punct. Se poate comanda mancarea online sau prin intermediul aplicatiei pentru smartphone, dupa care produsele pot fi preluate de la un restaurant, la o coada speciala, relateaza CNN.

Cei care folosesc acest serviciu au parte de cupoane speciale, de care nu beneficiaza alti consumatori, si de reduceri importante.

Deschizator de drumuri in acest sistem de plata este Square, care colaboreaza cu Starbucks, dar si Google, care prin Google Wallet intentioneaza sa transforme telefonul mobil in portofel, carnet de conducere si chiar cheie pentru casa.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/mcdonalds/preturi/mcdonald-s-testeaza-plata-printr-o-aplicatie-de-mobil-1185358

Citit 2366 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top