Spania, campioana europeana la baschet feminin

Nationala de baschet feminin a Spaniei a cistigat Campionatul European din Franta...

Reprezentativa iberica a cucerit trofeul continental dupa o victorie dramatica in finala cu gazda competitiei, scor 70 la 69. Spania s-a desprins la trei lungimi cu 6.7 secunde inainte de final iar Franta nu a mai reusit sa inscrie decit un cos de doua puncte, care a declansat fiesta in rindul jucatoarelor pregatite de Lucas Mondelo.

Spania, campioana continentala si la masculin, a cistigat pentru a doua oara trofeul european feminin, dupa succesul obtinut in urma cu 20 de ani.

Titlul de cea mai buna jucatoare a turneului final din Franta i-a revenit extremei de forta a ibericelor, Sancho Lyttle.

Citeste si alte articole pe:  http://www.europafm.ro/stiri/sport/spania-campioana-europeana-la-baschet-feminin~n67276/

Citit 2391 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top