BCE: Germanii sunt printre cei mai saraci din zona euro

Gospodariile din Germania sunt printre cele mai sarace din zona euro, cel putin pe hartie, cu o avere medie neta de 195.000 euro. Populatia din tarile din sudul Europei, precum Italia, Spania si Cipru, dar si Franta, are active mai mari, arata un sondaj al Bancii Centrale Europene (BCE), citat de Mediafax ....

Populatia din tarile din sudul Europei, precum Italia, Spania si Cipru, dar si Franta, are active mai mari, arata un sondaj al Bancii Centrale Europene (BCE), citat de Mediafax.

Raportul este bazat pe date din 2009 si 2010, ani in care criza datoriilor din zona euro se afla in faza de inceput.

Luxembourg se afla pe prima pozitie in studiul BCE, cu o avere neta medie de peste 700.000 de euro pe gospodarie in 2010, ultimul an pentru care sunt disponibile date. Pe locul al doilea se afla Cipru, cu 670.000 de euro.

Citeste si alte articole pe:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/bce-germanii-sunt-printre-cei-mai-saraci-din-zona-euro-88244

Citit 2369 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top