Renault vrea sa concedieze 7.500 de angajati in Franta pana in 2016

Renault intentioneaza sa concedieze 7.500 de angajati in Franta pana in 2016, pentru a stimula competitivitatea in contextul in care atat piata locala, cat si cea europeana continua sa scada, a anuntat un purtator de cuvant al producatorului francez....

Disponibilizarile reprezinta echivalentul a 14% din personalul francez al Renault, iar 5.700 vor fi plecari voluntare din companie.

Producatorul auto face presiuni pentru ca angajatii sa accepte o noua intelegere cu privire la costuri si conditii, in vederea reducerii costurilor si alinierii productivitatii la nivelul fabricilor din tari precum Spania sau Marea Britanie, relateaza Reuters.

Grupul avea aproximativ 128.000 de angajati la nivel global la sfarsitul anului 2011.

Producatorii auto se confrunta cu un declin abrupt al pietei europene, pe fondul crizei datoriilor suverane din zona euro. Vanzarile de masini in Franta, Spania si Italia au inregistrat in 2012 cel mai scazut nivel din ultimii ani.

Rata somajului din Franta se afla la cel mai ridicat nivel din ultimii 13 ani.

 

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/renault/stiri-renault/renault-vrea-sa-concedieze-7-500-de-angajati-in-franta-pana-in-2016-1212666

Citit 2201 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top