Miercuri, 03 Octombrie 2012 21:29

Harta Localuri Românești din Franța

Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
google-maps-icons-efranta.ro

 Harta Online a tuturor localurilor Romanesti din Franta. Momentan suntem la inceput cu procesul de cautare, dar pe viitor vor aparea si pentru toata Franta. Magazine, Restuarante si Cluburi Romanesti le gasiti toate grupate doar la noi pe site. 

Impreuna cu toata comunitatea romaneasca incercam sa construim cel mai complex Ghid de Informare a Romanilor din Franta.

* Daca sunteti reprezentantul unui local romanesc din Franta, nu ezitati sa ne contactati pentru a fi adaugati in aceasta lista.
* Daca sunteti pe teritoriul Frantei si descoperiti un Restaurant, Magazin, Club/Disco/Pub cu specific romanesc, ne puteti instiinta in rubrica de mai jos.
* Inscrierea pe aceasta harta este gratuita.
Citit 8948 ori Ultima modificare Joi, 04 Octombrie 2012 03:47

1 comentariu

  • Link la comentariu Cristian Stefanescu Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 21:19 postat de Cristian Stefanescu

    Cu regret va sugerez sa nici nu intrati in asa zisul magazin "Moldova Market'. Este o eroare comerciala, nu exista NICI UN PRODUS ROMANESC,in fond este ca o taverna imputita si jegoasa. Pastrati distanta regulamentara, va rog.

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top