•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Bugetul pe termen lung al UE ar putea fi redus cu 50 mld. euro

Guvernele Uniunii Europene (UE) vor dezbate o reducere de cel putin 50 miliarde de euro in aceasta saptamana, la startul negocierilor privind propunerea de 1.000 miliarde de euro pentru bugetul pe termen lung, a declarat o sursa apropiata situatiei. Reducerea va fi propusa in cel mai recent plan de negociere privind...

Reducerea va fi propusa in cel mai recent plan de negociere privind cheltuielile blocului comunitar in perioada 2014-2020, dar vor fi probabil insuficiente pentru a multumi Marea Britanie, Germania, Franta si alti contributori neti, informeaza CNBC, citat de Mediafax.

Aceste state vor limite stricte privind cheltuielile UE, care sa reflecte austeritatea impusa de guvernele nationale din cauza indatorarii, si au cerut reducerea cu 100-200 miliarde de euro a bugetului propus de Comisia Europeana.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/bugetul-pe-termen-lung-al-ue-ar-putea-fi-redus-cu-50-mld-euro-82429

Citit 2239 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top