Imprimă această pagină

Motociclete BMW pentru politistii si jandarmii francezi

In decurs de trei ani, BMW va furniza sute de motociclete produse la Berlin. Este vorba de modelul R 1200 RT, special adaptat. Motocicletele BMW revin in Franta. Firma bavareza a anuntat ca va furniza politiei, serviciului vamal, jandarmeriei si...

In decurs de trei ani, BMW va furniza sute de motociclete produse la Berlin. Este vorba de modelul R 1200 RT, special adaptat.

Motocicletele BMW revin in Franta. Firma bavareza a anuntat ca va furniza politiei, serviciului vamal, jandarmeriei si escortelor, motoare puternice, de peste 1000 centrimetri cubi, BMW R 1200 RT, special adaptate. Contractul vizeaza „mai multe sute de unitati”.

Este prima comanda castigata de BMW in ultimii ani. Incepand cu anii 1950 si pana in 2000, BMW a fost unul dintre principalii furniztori de motociclete pentru politia si jandarmeria franceze. Japonezul Yamaha, furnizor oficial de mai multi ani de zile, va livra, la randul sau, administratiei franceze, motoare cu un cilindru mai slab.

BMW Motorrad a fost, potrivit cotidianului La Tribune, unul dintre primii constructori de motoare special adaptate nevoilor administratiilor din toata lumea. Totul a inceput in 1928, cu R 24. Motoarele destinate Frantei vor fi produse la Berlin, uzina dispunand, de asemenea, de o intreprindere la Manaus, in Brazilia. BMW vinde peste 100.000 de mtoare pe an.

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_85846/motociclete-bmw-pentru-politistii-si-jandarmii-francezi.html

Citit 2222 ori