Imprimă această pagină

Dominique Strauss-Kahn a infiintat o firma de consultanta in afaceri

Fostul sef al FMI Dominique Strauss-Kahn (foto), care a demisionat in 2011 de la conducerea institutiei pentru a se apara de acuzatii de agresiune sexuala impotriva unei cameriste a unui hotel din Manhattan, a infiintat o firma de consultanta in incercarea de a-si reconstrui cariera. Justitia a renuntat ulterior la...

Justitia a renuntat ulterior la cazul de agresiune sexuala impotriva Dominique Strauss-Kahn, cunoscut in Franta ca DSK, iar presupusa victima a declansat un proces civil impotriva acestuia. Intr-un caz separat, procurorii din Franta au renuntat, la 2 octombrie, la o ancheta in baza unor acuzatii ca Strauss-Kahn si alte persoane au violat o prostituata in Washington in 2010.

Potrivit unui document de la tribunalul comercial din Paris, Strauss-Kahn a inregistrat firma Parnasse pentru a oferi consultanta in afaceri, informeaza Mediafax.

Strauss-Kahn a fost arestat anul trecut la New York sub acuzatii ca ar fi agresat sexual o camerista. Procurorii SUA au renuntat la caz din cauza unor ingrijorari privind credibilitatea acuzatoarei.

Citeste tot articolul:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/dominique-strauss-kahn-a-infiintat-o-firma-de-consultanta-in-afaceri-81636

Citit 2173 ori