•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Vanzarile de masini Dacia in Franta, in cadere libera

Vanzarile de masini Dacia in Franta au inregistrat, in septembrie, un declin considerabil, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Astfel, 4.533 de autoturisme noi produse de constructorul roman au fost inmatriculate in Franta, in luna septembrie 2012, in scadere cu 14,1%, comparativ cu cele 5.278 unitati inmatriculate in perioada similara din 2011, potrivit datelor Comitetului constructorilor francezi de automobile (CCFA).

De asemenea, in primele noua luni din 2012, masinile Dacia au inregistrat o scadere de 2,7%, pana la 60.813 unitati, pe piata franceza, fata de 62.519 vehicule in perioada ianuarie-septembrie 2011.

Cota de piata a Dacia a urcat de la 3,76%, in primele noua luni ale anului trecut, la 4,25%, in aceeasi perioada a acestui an.

De la inceputul lui 2012 si pana in prezent, constructorul roman a vandut in Franta 25.913 de masini Dacia Duster, 9.105 de masini Lodgy si 5.093 de masini Logan.

In septembrie, piata auto franceza a inregistrat o scadere de 18,3% a vanzarilor de masini noi, pana la 136.859 unitati, comparativ cu perioada similara din 2011, iar in primele noua luni ale acestui an, declinul a fost de 13,9%, pana la 1,430 milioane de unitati, comparativ cu perioada similara din 2011.

Citeste tot articolul:  http://www.ziare.com/dacia/vanzari/vanzarile-de-masini-dacia-in-franta-in-cadere-libera-1193223

Citit 2147 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top