•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Supervizare bancara: Polonia, Franta si Germania vor grabirea proiectului

Miniştrii delegaţi pentru afaceri europene polonez, francez şi german au subliniat, luni, la Varşovia, necesitatea de a se pune în practică proiectul de supervizare bancară 'cât mai curând posibil', semnalează AFP. 'Polonia, Franţa...

Miniştrii delegaţi pentru afaceri europene polonez, francez şi german au subliniat, luni, la Varşovia, necesitatea de a se pune în practică proiectul de supervizare bancară 'cât mai curând posibil', semnalează AFP.

'Polonia, Franţa şi Germania sunt hotărâte să acţioneze repede pentru a stabili un mecanism de supervizare bancară implicând Banca Centrală Europeană', afirmă aceştia într-o declaraţie comună dată publicităţii la sfârşitul unei reuniuni a aşa-numitului 'Triunghi de la Weimar', cadru de cooperare politică creat de cele trei ţări în 1991.

'Avem nevoie de o supervizare bancară, prima etapă spre Uniunea bancară, avem nevoie de solidaritate monetară şi financiară, avem nevoie de disciplină financiară', a subliniat în faţa jurnaliştilor ministrul francez Bernard Cazeneuve, alături de omologul său polonez, Piotr Serafin, şi de cel german, Michael Link.

Franţa figurează printre cei mai fervenţi susţinători ai acestui proiect de supervizare bancară comună.

Referitor la negocierile privind bugetul plurianual al UE pentru perioada 2014-2020, marcate de un dezacord între ţările contributor net, partizani ai unei reduceri drastice a viitorului buget, şi ţările sărace, cei trei miniştri se declară 'hotărâţi' să găsească un acord cu ocazia Consiliului European extraordinar din noiembrie.

Ei şi-au reafirmat, de asemenea, angajamentul de a întări Parteneriatul Estic, cadru de cooperare cu şase foste republici sovietice lansat de UE în 2009, scrie Agerpres.

 

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_84392/supervizare-bancara-polonia-franta-si-germania-vor-grabirea-proiectului.html

Citit 2015 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top