•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

700 milioane de dolari s-au cheltuit in prima saptamana a JO

In primele sapte zile ale Jocurilor Olimpice, turistii au cheltuit 700 milioane de dolari. Cei mai deschisi la punga au fost vizitatorii din Statele Unite, urmati de cei din Japonia, Franta, Italia si Australia. Expertii companiei VISA au calculat ca in...

In primele sapte zile ale Jocurilor Olimpice, turistii au cheltuit 700 milioane de dolari. Cei mai deschisi la punga au fost vizitatorii din Statele Unite, urmati de cei din Japonia, Franta, Italia si Australia.

Expertii companiei VISA au calculat ca in intervalul 23-29 iulie, turistii straini au cheltuit deja la Jocurile Olimpice 700 milioane de dolari. Spre comparatie, la JO de iarna, de la Vancouver, in primele sapte zile s-au incasat numai 115 milioane de dolari. Oricum, cei mai deschisi la punga sunt, la Londra, vizitatorii de peste Atlantic, cu 12% din suma totala.

Potrivit previziunilor VISA, cel mai bine o duc, deocamdata, magazinele de lux, ale caror venituri ar fi crescut, in perioada de referinta, 287 milioane de dolari si 69,3 milioane de dolari in cazul hotelierilor.

Se estimeaza, de asemenea, ca strainii veniti la Londra sa asiste la intreceri vor lasa in localuri si restaurante 127 milioane de dolari si 124 de milioane in supermarketuri, in timp ce visteriile companiilor aeriene si a firmelor de inchirieri auto se vor imbogati cu aproape 262 milioane de dolari, din care 82,9 milioane au fost deja incasate in prima saptamana. In ceea ce priveste sectorul servicii, castigurile pe acest segment de activitate se vor cifra, daca este sa judecam dupa calculele preliminare, la 133,7 milioane de dolari.

Tarile cu turistii cei mai cheltuitori la JO:

Statele Unite – 85,5 milioane dolari

Japonia – 50,9 milioane dolari

Franta – 41,5 milioane dolari

Austrialia – 35,4 milioane dolari.

Citeste tot articolul:  http://www.incomemagazine.ro/articol_80858/700-milioane-de-dolari-s-au-cheltuit-in-prima-saptamana-a-jo.html

Citit 2223 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top