•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Patronatele din Franţa: Un număr semnificativ de companii ar putea intra în faliment în toamnă

Un număr semnificativ de companii franceze ar putea intra în faliment în toamnă ca urmare a lipsei de comenzi, a declarat preşedintele organizaţiei patronale MEDEF, Laurence Parisot, citat de AFP, potrivit Mediafax. Citește mai departe...

"Fluxurile de numerar ale companiilor sunt întotdeauna sub presiune în timpul verii, iar portofoliul de comenzi nu este suficient completat", ceea ce va face şi mai dificilă situaţia multor companii, a spus Parisot, prezent la o emisiune TV.

Numărul cererilor de insolvenţă ar putea fi "semnficativ", chiar "masiv", putând fi afectate "întreprideri mici şi medii", a avertizat preşedintele MEDEF.

"Vrem să tragem un semnal de alarmă. În ultimii zece ani, situaţia a devenit mai gravă în fiecare an", a spus Parisot, estimând că în medie dispar anual 60.000 de firme în Franţa.

Guvernul francez se întâlneşte luni şi marţi cu patronatele şi sindicatele pentru o "conferinţă socială", primul test pentru metoda de guvernare socială bazată pe consens a preşedintelui Francois Hollande.

Reuniunea, care va fi deschisă de preşedinte, reprezintă o oportunitate pentru prezentarea reformelor sociale pentru următorii doi ani, notează AFP.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/patronatele-din-franta-un-numar-semnificativ-de-companii-ar-putea-intra-in-faliment-in-toamna_962894.html#ixzz207tfWFgb

Citit 4111 ori

Lasă un comentariu

Recomandate
Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top