•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Joakim Noah nu va juca pentru Franta la Olimpiada

Baschetbalistul lui Chicago Bulls nu s-a refacut dupa o accidentare la glezna

Nationala de baschet a Frantei nu se va putea baza pe un jucator de mare valoare la Olimpiada de la Londra.

Pivotul lui Chicago Bulls, Joakim Noah nu s-a refacut la timp dupa accidentarea la glezna suferita in luna mai si a declarat forfait. El anunta ca inca are dureri la alergare si nu poate sari, ratand antrenamentele din ultima perioada cu echipa de club.

Joakim Noah este fiul fostului mare tenisman francez Yannick Noah, iar mama sa a fost Miss Suedia. Are 27 de ani, 2 metri si 11 centimetri, 105 kilograme, si evolueaza la Chicago Bulls din 2007, dupa ce s-a format la Universitatea din Florida.

Citeste tot articolul:  http://www.europafm.ro/stiri/sport/joakim-noah-nu-va-juca-pentru-franta-la-olimpiada~n59538/

Citit 2133 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top