•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Premierul italian Monti se va intalni la un mini- summit cu Merkel, Hollande si premierul spaniol Mariano Rajoy pentru a aplana criza euro

Premierul Italiei, Mario Monti, i-a invitat pe omologii sai francez, german si spaniol la o intrevedere in patru care va avea loc la Roma imediat dupa alegerile legislative programate in  Franta si Grecia, imediat dupa data de 17 iunie, au declarat pentru AFP surse guvernamentale. Intalnirea va fi consacrata, in principal  crizei din zona euro, chiar daca data exacta inca nu a fost stabilita, au mai spus sursele citate. Monti incearca sa aplice o politica rezervata si neutra, indemnand intr-o emisiune difuzata in Italia in noaptea de joi spre vineri atat Grecia sa isi respecte angajamentele, cat si Germania sa nu incerce sa isi impuna punctul de vedere cu privire la euro-obligatiuni.

Potrivit Der Spiegel
, guvernul german pregateste un plan de actiune in sase puncte pentru a sprijini cresterea economica in tarile cu probleme din zona euro, care include infiintarea de zone libere.

Citeste tot articolul:  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-12350769-premierul-italian-monti-intalni-mini-summit-merkel-hollande-premierul-spaniol-mariano-rajoy-incercand-aplaneze-diferentele-opinii.htm

Citit 1887 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top