•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Franţa şi Marea Britanie salută acordul european de susţinere a băncilor spaniole

Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, a declarat că ajutorul european propus Spaniei este o decizie bună care trebuie urmată de alte măsuri de relansare a creşterii economice în Europa, iar ministrul britanic de Externe, William Hague, a salutat la rândul său acordul, Citește mai departe...

Citeste tot articolul:  http://realitatea.feedsportal.com/c/32533/f/501839/s/20341376/l/0L0Srealitatea0Bnet0Cfranta0Esi0Emarea0Ebritanie0Esaluta0Eacordul0Eeuropean0Ede0Esustinere0Ea0Ebancilor0Espaniole0I95120A20Bhtml/story01.htm

Citit 3777 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top