•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Franta - Ucraina 2-0

Meciul de la Donetk a fost intrerupt timp de aproape o ora din cauza ploii - o adevarata "rupere de nori" s-a produs la putin timp dupa fluierul de inceput iar arbitrul olandez Kuipers, ingrijorat si de fulgerele care brazdau cerul deasupra stadionului, a trimis imediat jucatorii la vestiare.

La reluarea jocului Franta a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid apoi Menez si Cabaye au rezolvat victoria reprezentativei din Hexagon dupa pauza, punctind intr-un interval de trei minute.

Citeste tot articolul:  http://www.europafm.ro/stiri/sport/franta-ucraina-2-0~n59122/

Citit 2277 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top