•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Femen îşi mută sediul la Paris

Conducatoarea grupului Femen din Franta Inna Shevchenko (foto) a obtinut statutul de refugiat din partea Biroului Francez pentru Protectia Refugiatilor si Apatrizilor (OFPRA), a anuntat activista ucraineana. În vârsta de 23 de ani, ea a cerut azil în februarie si a "primit recent" un raspuns pozitiv din partea OFPRA....

Conducătoarea grupului Femen din Franţa Inna Shevchenko (foto) a obţinut statutul de refugiat din partea Biroului Francez pentru Protecţia Refugiaţilor şi Apatrizilor (OFPRA), a anunţat activista ucraineană. În vârstă de 23 de ani, ea a cerut azil în februarie şi a "primit recent" un răspuns pozitiv din partea OFPRA. Această cerere de azil este "o opţiune strategică", a declarat conducătoarea filialei Femen, deoarece, "pentru dezvoltarea mişcării, avem nevoie de un loc, de o ţară". Ea a amintit că a fost ameninţată cu anchete în ţara sa, după ce a tăiat cu o drujbă o cruce ortodoxă, în semn de protest faţă de condamnarea a trei membre ale formaţiei Pussy Riot, care au cântat o "rugăciune punk" împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin într-o catedrală din Moscova. Ea a sosit în Franţa în august 2012, cu o viză turistică.

Mişcarea Femen, un grup de feministe ucrainene de-acum instalate la Paris şi care au adepte în mai multe ţări din lume, este cunoscută din 2010 pentru acţiuni topless organizate cu scopul de a denunţa sexismul, homofobia, prostituţia şi religia. În septembrie 2012, ele au instalat la Paris "primul centru de antrenament" în "noul feminism".

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/femen-isi-muta-sediul-al-paris--15619.html

Citit 2400 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top