•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Franţa a blocat înmatriculările a patru modele de bază Mercedes-Benz

Discutii aprinse în industria auto din Franta dupa ce guvernul francez a blocat ieri vânzarile a patru dintre modelele produse de constructorul german din cauza gazului refrigerant utilizat neconform cu normele europene. În discutie se afla toate exemplarele A-Klasse, B-Klasse, CLA si SL construite dupa 12 iunie 2013, acestea...

Discuţii aprinse în industria auto din Franţa după ce guvernul francez a blocat ieri vânzările a patru dintre modelele produse de constructorul german din cauza gazului refrigerant utilizat neconform cu normele europene. În discuţie se află toate exemplarele A-Klasse, B-Klasse, CLA şi SL construite după 12 iunie 2013, acestea utilizând gazul refrigerant R134a, interzis la începutul acestui an de Uniunea Europeană din cauze ecologice.

Povestea interzicerii gazului refrigerant R134a este una mai lungă, discuţiile începând acum patru ani.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/franta-a-blocat-inmatricularile-a-patru-modele-de-baza-mercedes-benz--15703.html

Citit 2331 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top