•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Angajatorii din Franţa caută români pe salarii de 3.200 euro.

Mai multe firme din Franta au publicat anunturi de angajare adresate in special romanilor, prin intermediul portalului pan-european EURES. Salariile oferite variaza de la 1.430 euro pana la 3.200 euro. Cele mai multe joburi sunt in domeniile hoteluri-restaurante si tehnic. Localitatile unde ar urma sa plece romanii selectati sunt Cessy, Savoie,...

Mai multe firme din Franţa au publicat anunţuri de angajare adresate în special românilor, prin intermediul portalului pan-european EURES. Salariile oferite variază de la 1.430 euro până la 3.200 euro.

Cele mai multe joburi sunt în domeniile hoteluri-restaurante şi tehnic. Localităţile unde ar urma să plece românii selectaţi sunt Cessy, Savoie, Voiron, Laval d'Aix, Annecy, potrivit Realitatea.net.

Posturile scoase la concurs în momentul de faţă sunt:

- tehnician mentenanţă sisteme de încălzire, mecanic utilaje agricole (salariul: 9,69-10,70 E/ora)

- cameristă/valet (9,5 E/ora)

- bucătar (2.200 euro)

- şef de sală restaurant (1.830 euro)

- ajutor de bucătar (1.600 euro)

- frezor comandă numerică (2.800-3200 euro).

Majoritatea posturilor presupun cunoştinţe de limba franceză şi experienţă de lucru de minim 2 ani. Termenul-limită de trimitere a aplicaţiilor: 15 mai. CV-urile se vor trimite la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Citeste si alte articole pe:  http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/angajari/angajatorii-din-franta-cauta-romani-pe-salarii-de-3-200-euro-301201.html

Citit 2712 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top