•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Tara in care McDonalds investeste 200 de milioane in 2013

Anul acesta, McDonald's va investi 200 de milioane de euro in Franta, a anuntat Jean-Pierre Petit, presedintele filialei franceze a lantului de restaurante fast-food....


"110 milioane vor fi investiti in construirea a 40 de noi restaurante, iar restul de 90 de milioane vor fi folositi pentru renovarea locatiilor deja existente", a declarat Jean-Pierre Petit, potrivit Le Monde.

Grupul american, care a realizat in Franta o cifra de afaceri de 4,2 miliarde de euro, ar putea recruta 40.000 de angajati noi ca urmare a investitiei din aceasta tara, ceea ce face din McDonald's cel mai mare angajator din 2013.

Anul acesta, circa 800 de milioane de euro vor fi folositi pentru achizitiile ce trebuie facute in locatiile din Franta, a declarat Jean-Pierre Petit, care a revenit la conducerea filierei franceze a companiei in februarie.

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziare.com/mcdonalds/stiri-mcdonalds/tara-in-care-mcdonald-s-investeste-200-de-milioane-in-2013-1230159

Citit 2536 ori

Lasă un comentariu

Recomandate
Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top