•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Termenul acordat Frantei pentru ajustarea deficitului, un moment al adevarului

Michel Barnier, un comisar european francez, a apreciat vineri ca amanarea de doi ani acordata Parisului pentru a-si ajusta conturile constituie un "moment al adevarului" pentru Franta si i-a indemnat pe liderii francezi sa dea dovada de "curaj politic" in vederea unor reforme. Comisia Europeana (CE) a anuntat vineri...

Comisia Europeana (CE) a anuntat vineri ca probabil va acorda Frantei un termen de doi ani, pana in 2015, pentru a aduce deficitul public sub un prag de 3%. In schimb, Bruxelles-ul a cerut Parisului "reforme structurale substantiale in domeniul pietei muncii, sistemului pensiilor si deschiderii pietelor".

"Daca Franta obtine doi ani in plus, ea trebuie sa profite de acesti doi ani pentru a-si ameliora competitivitatea", a precizat Barnier. 

“Este necesara reducerea deficitelor, este necesara austeritate in gestiunea publica cu scopul pastrarii suveranitatii si apararii generatiilor viitoare". "Insa austeritatea nu trebuie sa omoare cresterea", a subliniat comisarul European, citat de Mediafax.

Ministrul francez al Finantelor, Pierre Moscovici, intentioneaza sa creasca taxele anul viitor astfel incat sa suplimenteze veniturile statului cu aproximativ 6 miliarde euro, masurile vizand in principal TVA-ul si impozitul pe profit platit de companii. 

Masurile vor suplimenta veniturile din taxe cu 0,2-0,3% din PIB.

Citeste si alte articole pe:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/termenul-acordat-frantei-pentru-ajustarea-deficitului-un-moment-al-adevarului-89124

Citit 2172 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top