•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Fumatul la volan ar putea fi interzis în Franta

Așa propune un senator socialist care susține că autoritățile trebuie să ia măsuri pentru protejarea copiilor, victime sigure ale fumatului pasiv. Propunerea sa a stârnit păreri pro și contra....

Așa propune un senator socialist care susține că autoritățile trebuie să ia măsuri pentru protejarea copiilor, victime sigure ale fumatului pasiv. Propunerea sa a stârnit păreri pro și contra.

Senatorul socialist Yannick Vaugrenard vrea ca toți cei care se urcă la volan să își stingă țigara dacă în mașină se află copii. În plus, ar trebui interzis fumatul și în spațiile de joacă pentru copii în întreaga țara. Potrivit publicației franceinfo, propunerea senatorului este apreciată de părinți, care spun că nu e normal să fie ținuți cei mici în fumul de țigară: Alții susțin că propunerea sa e doar o încercare de a-și face campanie, deoarece părinții ar trebui să fie responsabili când vine vorba de sănătatea copiilor, fără ca o lege să îi oblige să facă acest lucru.

În multe zone din Franța, fumatul este interzis în aer liber. E cazul plajelor din Nisa și Cannes, de exemplu, iar în Auxerre, adulții nu au voie să fumeze în parcuri și în spațiile special amenajate pentru copii.

Citeste si alte articole pe:  http://www.europafm.ro/stiri/externe/fumatul-la-volan-ar-putea-fi-interzis-in-franta~n65293/

Citit 2372 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top