•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Gérard Depardieu oferă Rusiei reşedinţa sa pariziană, evaluată la 50 de milioane euro

Dupa ce a scos la vânzare aceasta proprietate în luna decembrie, Gérard Depardiu intentioneaza acum sa o ofere Uniunii cineastilor din Federatia Rusa, informeaza tabloidul francez Closer. Gérard Depardieu pare decis sa paraseasca definitiv Franta. Dupa ce a obtinut pasaportul rusesc, celebrul actor si-a cumparat o...

Gérard Depardieu pare decis să părăsească definitiv Franţa. După ce a obţinut paşaportul rusesc, celebrul actor şi-a cumpărat o proprietate în satul Néchin din Belgia, unde şi-a înfiinţat şi o companie de producţie cinematografică. Într-un interviu acordat unui post de televiziune belgian, Depardieu a spus: "Franţa e tristă şi cred că francezii s-au săturat de acest lucru".

El a decis să îşi scoată la vânzare în decembrie 2012 luxoasa reşedinţă pe care o deţine la Paris. Acel imobil, situat în cartierul Saint Germain des Prés, are o suprafaţă de aproximativ 1.800 metri pătraţi şi este evaluată la 50 de milioane de euro.

Gérard Depardiu intenţioneze să ofere această proprietate Uniunii cineaştilor din Federaţia Rusă. Preşedinele Comisiei culturale din Duma Rusiei a declarat pentru agenţia de presă rusă TASS că Depardieu a fost acela care s-a oferit să facă acest cadou generos. Potrivit presei moscovite, la originea acestui cadou inedit s-ar afla şi recenta alegere a cineastului Nikita Mihalkov în funcţia de director al Comitetului cineaştilor ruşi. Celebrul regizor rus este un prieten apropiat al starului francez. Uniunea cineaştilor din Federaţia Rusă nu şi-a prezentat deocamdată punctul de vedere oficial în legătură cu această donaţie.

Însărcinată cu vânzarea reşedinţei pariziene a lui Depardieu, agenţia imobiliară Daniel Féau a precizat faptul că vila este în continuare prezentă în catalogul de oferte al acestei firme.

Gérard Depardieu a decis să plece din Franţa în semn de protest faţă de creşterea impozitelor pentru cetăţenii bogaţi. Gérard Depardieu, un star al cinematografiei franceze, a anunţat că decizia Consiliului Constituţional (CC) francez de anulare a legii privind cota de impozitare de 75% impusă bogaţilor "nu schimbă cu nimic" hotărârea sa de a se muta în Belgia şi de a cere cetăţenia rusă.

Mutarea lui Gérard Depardieu la Néchin, un sat belgian din apropiere de frontiera franceză unde locuiesc emigranţi bogaţi, a provocat polemici vehemente în Franţa.

Recent, Gérard Depardieu şi-a primit noul său paşaport rusesc în timpul unei întâlniri intens mediatizate cu preşedintele Vladimir Putin.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix", însă în ultima vreme a ţinut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică. În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregătea să decoleze.

Gérard Depardieu a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

Citeste si alte articole pe:  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/g-rard-depardieu-ofera-rusiei-resedinta-sa-pariziana-evaluata-la-50-de-milioane-euro--4249.html

Citit 2558 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top