•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Somajul devine principala grija a Europei. Liderii UE vor face concesii in privinta deficitelor

Liderii europeni sunt pe cale sa slabeasca restrictiile bugetare cerute de Germania, in conditiile in care recesiunea si somajul in crestere in sudul continentului inlocuiesc criza datoriilor, ca principala problema a zonei euro. Participantii la summit-ul de doua zile de la Bruxelles care a inceput joi vor aproba...

Liderii europeni sunt pe cale sa slabeasca restrictiile bugetare cerute de Germania, in conditiile in care recesiunea si somajul in crestere in sudul continentului inlocuiesc criza datoriilor, ca principala problema a zonei euro.

Participantii la summit-ul de doua zile de la Bruxelles care a inceput joi vor aproba planuri privind evaluarea structurala a bugetelor nationale, iar tari precum Franta, Spania si Portugalia vot obtine mai mult timp pentru reducerea deficitelor bugetare, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Comisia Europeana anticipeaza ca economia zonei euro se va contracta in acest an cu 0,3%, dupa un declin de 0,6% in 2012. Somajul la nivelul regiunii va atinge 12,2%, cu un maxim de 27% in Grecia si 26,9% in Spania.

In aceste conditii se mentin presiunile asupra Frantei, Italiei si tarilor care au primit ajutor de urgenta sa devina mai productive prin reducerea costurilor cu forta de munca si liberalizarea profesiilor.

Citeste si alte articole pe:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/somajul-devine-principala-grija-a-europei-liderii-ue-vor-face-concesii-in-privinta-deficitelor-87285

Citit 2060 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top