•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Franta ar putea pierde in 2013 si ultimul rating AAA

Fitch Ratings a confirmat vineri ratingul Frantei la "AAA", cu perspectiva negativa, avertizand guvernul ca sansele sa piarda anul viitor si ultimul calificativ de top sunt mai mari de 50% in absenta unor masuri ambitioase de crestere a competitivitatii economice. Fitch este singura dintre cele trei mari agentii de...

 

Fitch este singura dintre cele trei mari agentii de evaluare financiara care mai atribuie Frantei ratingul de top triplu A.

Moody's a retrogradat Franta in luna noiembrie cu o treapta, la "Aa1". Standard & Poor's a coborat ratingul Frantei cu un nivel, la "AA+", inca din luna ianuarie.

"Perspectiva negativa ar trebui sa fie solutionata in timpul anului 2013 si indica o sansa de retrogradare usor peste 50%", noteaza Fitch intr-un comunicat.

Fitch va urmari masurile luate de administratia presedintelui Francois Hollande pentru cresterea competitivitatii economei si pietei de munca, potrivit Wall Street Journal, citat de Mediafax.

Citeste si alte articole pe:  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/franta-ar-putea-pierde-in-2013-si-ultimul-rating-aaa-84149

Citit 2077 ori

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top