Imprimă această pagină

Craciunul a adus primavara in Germania si Franta

In unele tari europene, Cracinul a venit cu temperaturi neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada a anului, mercurul din termometre trecand chiar de 20 de grade Celsius. In acelasi timp, Marea Britanie se confrunta cu inundatii generatii de ploi torentiale.

In ajunul Craciunului, in regiunile din sud-vestul Frantei s-a incalzit pana la 24 de grade Celsius, apropiindu-se de recordul din 1983, cand s-au inregistrat 25 de grade, informeaza Meteo France. Cald a fost si in nordul tarii, unde temperaturile au fost mai ridicate cu 10 grade fata de valorile normale pentru acest interval.

Neobisnuit de cald a fost inclusiv in Germania: 20 de grade la Munchen, fata de 4 grade in urma cu un an. Italia a fost, la randul ei, traversata de valul de aer cald, in Sicilia fiind inregistrate 22 de grade Celsius, dar, dupa o perioada ploioasa destul de lunga, o ceata deasa a invaluit Peninsula, vizibilitatea coborand, in unele locuri, sub 50 de metri.

Citeste si alte articole pe:  http://www.incomemagazine.ro/articol_91403/craciunul-a-adus-primavara-in-germania-si-franta.html

Citit 3185 ori
Login pentru a posta comentarii