•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Victor din Paris

Victor din Paris

Website URL: http://www.facebook.com/efranta.ro

"Straini in noapte" ("Montagne russe") este o comedie plina de umor si romantism, rasturnari de situatie si o lectie de viata, regizata de maestrul Radu Beligan. Vei avea parte de o seara fascinanta nu numai pentru ca numele Florin Piersic apare pe afis, ci si pentru ca spectacolul este o capodopera, o comedie in care astepti cu sufletul la gura sa vezi ce urmeaza, ce vor zice si cum va decurge actiunea. Iar acest lucru este foarte important pentru ca vei fi mereu captivat cat timp te afli in sala!

Société spécialisée dans la Rénovation d’intérieur à Paris, nous sommes à votre service pour réaliser des travaux tout corps d’état. Nous maîtrisons tous les métiers du bâtiment, et vous accompagnons dans l’ensemble de vos travaux d’aménagement et de rénovation d’intérieur à Paris. Vos travaux à prix compétitifs, 
de la simple intervention de dépannage à la décoration d’intérieur, en passant par les chantiers de rénovation tous corps d’État, la société GALLOP assure la totalité de vos travaux à prix très compétitifs !

ChrisTransport - Servicii de Transport privat in regiunea Pariziana
Curse Zilnice Aeroporturi Paris CDG-ORLY-BEAUVAIS
▬▬▬▬▬▬▬▬ TRANSPORT PRIVAT ▬▬▬▬▬▬▬▬
*Curse in regim VTC Ile de France la orice ora;
*Curse private in toata Europa;

Pentru rezervari ne puteti contacta la numarul de telefon
InfoTel: +33.768.48.77.86 Cristian (ChrisTrasport)

Oferim profesionalism, promptitudine, siguranta si comfort sporit !
Moto: Prestige Luxury and Comfort

Celebrul grup ROCK FOLK din Moldova "Zdob și Zdub" debarca pentru un singur concert pe 22 Aprilie 2017 la Paris !!! 

Concertul va avea loc in sala :Club PALAIS MAILLOT (Palais de Congres)

2 Place de la Port Maillot, Paris 75017 ...

Festivalul de #cinemaroumain, ajuns la cea de a 5-a ediție, va începe în 8 februarie iar timp de o lună vor fi proiectate la Cinéma Odyssée, grație eforturilor ICR Bruxelles, ADERS și LaStrasbourg, 12 filme românești de lung metraj și 4 scurt metraje.

Începând cu data de 30 ianuarie 2017, toate solicitările de servicii consulare vor fi preluate de către Secția Consulară a Ambasadei României în Franța doar pe bază de programare prealabilă.
Programarea se poate face prin portalul extern www.econsulat.ro (de preferat) sau la numărul de telefon 0675776747, de luni până joi, între orele 12:00-16:00.

 

Nume: Dr. Octavian UNGUREANU
Specializare: Chirurgie Pediatrica
Adresa: Hopital Robert Ballanger, Boulevard Robert Ballanger, 93600 Aulnay-sous-Bois
Telefon: 06 41 14 29 47
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Oras: Aulnay Sous Bois/Ile de France

L’ Association U.I. “CONSTELLATION CULTURE" en collaboration avec la G A L E R I E L E H A L L E ont le plaisir de vous inviter à l’exposition “Lumières de l’Âme Moldave “, pour faire decouvrir en cette periode de Noël deux artistes emblématiques de l’âme et de la culture moldave: 
GUTIERA PRODAN et OLGA CAPATINA 

De l’émotion, un véritable moment de partage, des histoires extraordinaires et des expériences inédites, voilà ce que nous vous proposons pour cette nouvelle Soirée networking - Provoque dialogue à laquelle nous essayons de vous habituer périodiquement. Cette fois – ci nous vous accueillons au Palais de Béhague, résidence de l’Ambassade de Roumanie en France, un espace plein d’histoire et de charme situé au 7ème arrondissement de Paris, pas loin de la Tour Eiffel. 

Page 1 of 34
Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Login


Login cu Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top