Imprimă această pagină

Cu ce transport sa plec in Franta?

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Daca te-ai hotarat sa pleci in Franta, trebuie sa stii exact orasul si sa inspectezi un pic piata, iar mai presus de toate sa rezervi biletele din timp. Cu 2 sau 3 luni inainte, daca este posibil, daca nu, ve-ti plati preturi mai mari. In Franta se poate ajunge cu toate mijloacele de transport, pe uscat, pe apa, prin aer, totul este posibil. De aceea am zis sa fac o lista cu toate posibilitatile. V-am enumerat cateva din firmele pe care le-am gasit:

 

LISTA COMPANII AERIENE ROMANIA<->FRANTA

     CURSE LOW-COST

       - Wizzair

       - Blueair

In Paris companiile LOW-COST aterizeaza pe aeroportul Beauvais, care se afla la aproximativ 110 de Km; de aceea in pretul de avion, mai adaugati si taxa de 15Euro/persoana/o directie cu autobuzele aeroportului, care se afla in fata. Mai trebuie specificat si faptul ca distanta dintre aeroport si oras, este parcursa intr-o ora si 40 de minute.

 

     CURSE NORMALE

       - Tarom
       - Air France
 
In Paris companiile mari, aterizeaza pe aeroportul Charles-de-Gaulle, de la acest aeroport se poate ajunge in centrul orasului cu RER (Un tren care merge in regim de Metrou), pretul unei calatorii fiind de 8Euro/persoana.
 

LISTA COMPANII DE AUTOCARE  FRANTA<->ROMANIA

       - Eurolines
       - Atlasib
 
In Paris autocarele companiei opresc in partea de est a orasului in Zona Gallieni, iar de acolo puteti lua metroul 3, care va lasa direct in centru. Pretul unei calatorii fiind de 1.70Euro.
Cu masina personala, puteti pleca pe traseul ROMANIA - UNGARIA - AUSTRIA - GERMANIA - FRANTA
 
Alte tipuri de transport, personal n-am folosit, dar mai exista posibilitatea de a pleca si cu Trenul, dar nu recomand nimanui. Dureaza 2 zile calatoria si nu exista traseu direct.
 
Recomand Avionul, raportat la calitate-timp si pret, in 3 ore faci Bucuresti-Paris, iar pretul pentru o persoana variaza intre 39Euro-120Euro/Dus. Avionul fiind si cel mai sigur transport.
 

Sursa: eFranta.ro
Citit 12790 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2012 13:05

Articole înrudite

2 comentarii