•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Fundatia Soros invita toti emigrantii romani sa completeze un Chestionar

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

RoE-migrant Open Network" este un proiect pilot pentru românii din străinătate prin care se vor oferi informații și servicii adaptate nevoilor celor ce lucrează și celor care s-au stabilit peste hotare, printr-o platformă online interactivă, construită și dezvoltată treptat prin intermediul și în beneficiul membrilor săi, atât prin interconectarea unor rețele online/platforme deja existente și funcționale, cât și prin valorificarea unor rețele informale în stadiu incipient.

Pentru a înțelege mai bine nevoile celor care au ales sa plece in alta tara și pentru a culege sugestii pentru dezvoltarea ulterioară a proiectului, vă rugăm să completați chestionarul următor, pentru o cercetare care va pune bazele viitoare ale proiectului. De asemenea, vă rugăm să distribuiți chestionarul în cercul de cunoștinte, migranți de origine română, oriunde s-ar afla aceștia, pentru a ajunge astfel la un număr cât mai mare de persoane.

Chestionarul are 40 de întrebări și este structurat în două secțiuni iar durata medie de completare este de 15-25 de minute.

Dacă doriți să participați activ și în continuare la dezvoltarea proiectului, vă rugăm să selectați această opțiune la finalul chestionarului și veți primi periodic informări asupra stadiului proiectului și a modului cum puteți să va implicați și cum puteți beneficia personal din dezvoltarea acestuia. Dacă nu, vă mulțumim că ați participat în mod constructiv la cercetarea noastră și la răspândirea chestionarului către alți români care au decis să-și construiască viitorul departe de locurile natale.

În cadrul chestionarului sunt câmpuri în care puteți scrie orice altă idee sau sugestie, referitoare la o anumită întrebare, care nu se regăsește în lista de opțiuni. Ne așteptăm ca acolo să primim multe sugestii.

Iata si link-ul chestionarului: www.son.ro/migrant-net

Vă dorim mult succes în tot ceea ce întreprindeți.

Echipa proiectului "RoE-migrant Open Network"

Citit 6069 ori Ultima modificare Vineri, 02 August 2013 05:55

1 comentariu

  • Link la comentariu nitu  cornelia Vineri, 23 August 2013 07:49 postat de nitu cornelia

    Vreau sa incep o afacere in franta comert haine dama .astept sfaturi.cit ma costa?.multumesc.cornelia

Lasă un comentariu

Facebook
Hoteluri

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

calendar

Data Check-out

calendar
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top