•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Cum e Vremea in Franta tot anul?

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Temperatura in Franta este foarte prietenoasa, datorita amplasarii de pe glob. Fiind langa Atlantic, curentii de aer cald mentin gradele din termometru in marea majoritate a timpului pe plus. Pe toata perioada anului se intalnesc temperaturi pozitivie, chiar si iarna, incadranduse la temperaturi minime de aproximativ -3ºC ziua. Iar perioada cea mai calduroasa fiind in luna Iulie ajungand la o temperatura de aproximativ 26ºC. Sezonul ploios se regaseste iarna; vara fiind ploi trecatoare de scurta durata. Zapada in zona de centru si nord a tarii nu prea se regaseste, iar daca apare acest fenomen al naturii, nu dureaza prea mult.

Sezonul turistic incepe in luna Aprilie, ajungand la apogeu in lunile de vara Iulie, August. Urmand un nou val de turisti in luna Decembrie. -

 

 Maxime   Minime 
Ianuarie 10°C -3°C
Februarie 12°C 3°C
Martie 15°C 5°C
Aprilie 15°C 8°C
Mai 18°C 9°C
Iunie 26°C 18°C
Iulie 28°C 19°C
August 26°C 18°C
Septembrie 23°C 14°C
Octombrie 20°C 14°C
Noiembrie 18°C 11°C
Decembrie 15°C 5°C
Citit 20952 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2013 18:41

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top