•  Ti-am pregatit o rubrica noua, plina de informatii utile. Fii la curent cu tot ce se intampla in Franta. Stiri din ziare traduse in limba Romana.

  • Viziteaza Franta alaturi de noi! - Vom incerca sa iti grupam informatiile despre obiectivele turistice de pe tot teritoriul intr-un singur loc.

  • Incercam sa iti prezentam cele mai utile legaturi cu Franta, rapid, intr-un singur loc.

  •  

  •  

  •  

Echipa eFRANTA.ro implineste 1 AN!!! - 6 Februarie 2013

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 -

Citit 6053 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2013 18:49

1 comentariu

  • Link la comentariu Nicoleta gurban Vineri, 07 Februarie 2014 15:20 postat de Nicoleta gurban

    La multi ani eFranta.ro, felicitari Victor pentru tot ce ai realizat,ai adunat o multime de romani sa poatà comunica, ai informat de fiecare data cu tot ce ai crezut tu de cuviinta ca e bun ca "romanul" sa stie, ai sprijinit romani in afacerea lor prin informatie si publicitate, ai fost prezent totdeauna cu informatii despre locuri de munca etc. La multi ani inca odata !!!! Multe realizari tuturor Romanilor de pretutindeni si in mod deosebit noua celor de aici din Franta. Sa ne luptam sa fim CAP nu COADA. Succes!!

Lasă un comentariu

Facebook
Curs Valutar
Bucuresti
Paris
Youtube

Urmareste-ne si pe Youtube!

Donatii

Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in Franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta mai depare si sa dezvoltam acest proiect, avem nevoie de fonduri. Daca v-am fost de folos sau daca si dumneavoastra doriti sa ajutati pe cineva, puteti dona orice suma de bani incepand de la 1Euro. Aveti nevoie doar de un Card Bancar si sa apasati pe butonul "Donate", iar de restul se ocupa echipa eFranta. Toate platile sunt securizate. Va multumim de sprijin. 

 

Top